De private cloud oplossing van VHT biedt een volledige maatwerkoplossing voor u. Dit is een oplossing waarin de hardware en de software volledig worden afgestemd aan de hand van uw wensen en eisen. Daarnaast wordt er bij een private cloud ook een proactieve service geleverd, waardoor u altijd een snelle en professionele service ontvangt van VHT.

Een Virtual Private Server is het alternatief voor een eigen server en is heel erg schaalbaar, wat u de kracht geeft om te groeien of te krimpen wanneer u dat graag zou willen. Bij een private cloud kunt u een cloud samenstellen die volledig aan uw wensen voldoet, met uw eigen hardware en software wensen. Zo heeft u een eigen krachtige Windows 2012 server online, uiteraard inclusief toegang via een extern bureaublad. U bent vrij om uw eigen applicaties te installeren op een VPS. Geniet van de voordelen van uw eigen virtual private server online zonder u druk te maken over het technische beheer!
cloud
Een VPS maakt het mogelijk om uw bedrijfssoftware zoals een administratief pakket ook online te gebruiken. U hoeft geen software of daarvoor benodigde hardware aan te schaffen, u betaalt slechts voor het gebruik hiervan. De software installeren wij in ons eigen datacenter op uw eigen VPS. U krijgt toegang via internet. Wij verzorgen met server online het beheer, de back-ups, het onderhoud, de installatie van nieuwe versies en updates, de gebruikersadministratie en de beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang.

Enkele voorbeelden waarvoor een Cloud VPS ingezet kan worden:
• Webserver
• Applicatieserver
• Exchange server

Uiteraard zijn er nog tal van mogelijkheden wat op een Cloud VPS online geplaatst kan worden.