VHT Mobiel

Afbeelding1
Naast de bij VHT bekende diensten bieden wij nu ook mobiele abonnementen aan.  Rijzen bij u ook de belkosten de pan uit?
Kies dan voor VHT Budgetsim Onbeperkt. Hiermee kunt u zakelijk onbeperkt bellen en sms’en voor slechts 24,95 per maand.
Veilig en vertrouwd via het KPN netwerk.

Budgetsim Basis is het ideale abonnement voor bedrijven met een gemiddeld laag of variabel belgedrag. Veel bedrijven bellen gemiddeld niet voldoende om over te stappen naar onbeperkt abonnementen, simpelweg omdat er niet voldoende wordt gebeld of omdat gebruik sterk verschilt per maand.

Met Budgetsim Basis kunt u bijvoorbeeld al 50 gesprekken voeren van totaal 150 minuten en toch maar € 14,95 per maand betalen. Lage vaste maandelijkse kosten en gegarandeerd de laagste verbruikskosten in de markt.

Budgetsim Basis Betalen bij gebruik € 4,95

Budgetsim onbeperkt is het perfecte abonnement voor bedrijven met een gemiddeld intensief belgedrag. Voor een vast en laag bedrag per maand koopt u al het nationale bel en sms verkeer naar vast en mobiel af. Wanneer andere aanbieders stunten met prijzen voor onbeperkt bellen en sms combineren ze dit met dure internetbundels of ongewenste diensten.

Ons Budgetsim abonnement doet dit niet en biedt moderne bundels voor aantrekkelijke tarieven.

Budgetsim Onbeperkt Onbeperkt bellen en SMS’en in Nederland € 24,90

Budgetsim Internet 2 Gigabyte voor nationaal gebruik € 9,95

Geheel uniek is de Budgetsim module buitenland. Voor 19,95 per maand kunt u i.c.m ‘Budgetsim Onbeperkt’ ook onbeperkt bellen en sms’en in de EU. Daarnaast krijgt u elke maand 500 MB voor internet in de EU.

EU spraakbundel automatisch € 10,-

EU Wereld databundel automatisch

  • Voor € 10,- krijgt u een internetbundel van 100 MB in de EU en u betaalt alleen bij daadwerkelijk gebruik.
  • Voor € 50,- krijgt u een mobiele internetbundel van 100 MB in de rest van de wereld en u betaalt alleen bij daadwerkelijk gebruik.

Voor meer informatie over onze mobiele abonnementen kunt u contact opnemen met VHT
of een bericht sturen naar mobiel@vht.nl